• Wethouder Lanser (midden) bij het Taalpunt in Groot-Ammers.
• Wethouder Lanser (midden) bij het Taalpunt in Groot-Ammers. Foto: Aangeleverd

Taalpunt Molenlanden van start in drie bibliotheken in de gemeente

Algemeen 686 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Tijdens de week van Lezen en Schrijven in september is de Bibliotheek AanZet van start gegaan met het Taalpunt Molenlanden. Wethouder Lizanne Lanser opende het eerste Taalpunt in de bibliotheek in Groot-Ammers.

Het Taalpunt is een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen met vragen over taal, digitaal en rekenen. Wil je bijvoorbeeld beter Nederlands leren? Heb je een moeilijke brief gekregen die je niet begrijpt? Ben je op zoek naar een goede taalschool? Misschien wil je wel leren hoe je een e-mail stuurt of via WhatsApp kan videobellen? Heb je moeite met rekenen? Dit zijn vragen die wij wekelijks krijgen én kunnen beantwoorden. Op het Taalpunt worden mensen met vragen verder geholpen.

Het eerstvolgende Taalpunt vindt plaats op woensdag 3 november van 14:00 tot 16:00 uur in de bibliotheek in Arkel. Later dit jaar is men nog te vinden in de vestigingen in Noordeloos en Groot-Ammers. Belangstellenden kunnen binnen lopen bij één van de vestigingen voor meer informatie, of ga naar de website voor actuele locaties en data.

De Bibliotheek AanZet vindt meedoen belangrijk. Ook is de bibliotheek een plek waar iedereen welkom is. Je hoeft geen lid te zijn. Dagelijks vinden er allerlei leuke en leerzame activiteiten plaats. Voor meer informatie: www.debibliotheekaanzet.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden