• Drie talenten in de Typhoon Walk of Fame.
• Drie talenten in de Typhoon Walk of Fame. Foto: Dick Aanen

Atletiektalenten opgenomen in de Typhoon Walk of Fame

Sportt 397 keer gelezen

GORINCHEM • Junior-atleten Thom Kortenoever (Giessenburg), Justin Sluijter (Hoogblokland) en Thomas Knoop (Gorinchem) zijn zaterdag door hun vereniging opgenomen in de Typhoon Walk of Fame. Het was één van de hoogtepunten tijdens de opening van de gerenoveerde accommodatie van de Gorcumse atletiekclub.

Het drietal was dit jaar zeer succesvol tijdens de Nederlandse kampioenschappen voor de jeugd. Kortenoever werd in de categorie U18 derde op het onderdeel discus met een worp van 48 meter en 35 centimeter. Justin Sluijter veroverde zilver bij de categorie U20 met een sprong van 7 meter 19 en Thomas Knoop pakte in dezelfde categorie goud bij het onderdeel speer met een worp van 65 meter en 56 centimeter. 

Zaterdag gaven ze voorafgaande aan de officiële opening een prachtige demonstratie van hun specialiteit. Ze werden daarbij toegejuicht door zo’n 150 belangstellende (oud-)leden, sponsoren, vertegenwoordigers van sportverenigingen, de wethouder van sportzaken en vele anderen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23
Afbeelding
Actie met tompoucen van Symphonia uit Hoogblokland Nieuws 17 apr, 20:34
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:07

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden