Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sven Heijkoop met ruim veertig kilo vis één van de winnaars bij ‘t Stekelbaarsje

Algemeen 396 keer gelezen

ARKEL • Met het vangen van bijna 41 kilo aan vis werd Sven Heijkoop afgelopen weekend één van de winnaars van de viswedstrijd van hengelsportvereniging ‘t Stekelbaarsje te Arkel.

Er waren 29 vissers naar de waterkant gekomen om de laatste wedstrijd van blok 4 te vissen. Er werd op 3 locaties gevist. In de karperput in Arkel waren vier vissers. Sven Heijkoop snoerde met zijn 40.849 gram vangst de wegblijvers de mond. Herman Hoeke werd met één Karper van 11.275 gram tweede (zie foto’s). 

Op de Linge vielen de vangsten een beetje tegen. Er werd daar in twee vakken gevist. Chris van Pelt won zijn vak met 2.006 gram. Tweede werd Bram Boogert met 1.297 gram. Het tweede vak werd gewonnen door Herman Verhoef met 3.529 gram. Tweede werd Jan de Vos met 3.137 gram. 

Zeelt
Op de locatie bij het Da Vinci College in Gorinchem wisten acht van de tien deelnemers een visje te vangen. Nico Visser liet met één zeelt van 1.964 gram de broers Schmidt achter zich, die ook beiden één zeelt vingen. Johan werd tweede met1.897 gram, voor broer Joop die 1.810 liet afwegen.

Over twee weken, op 24 oktober, is er de volgende wedstrijd op dezelfde locaties.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden