Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Geurt Mouthaan

Projectkoor Wijngaarden weer van start, nog tien zangers welkom

  •   keer gelezen

WIJNGAARDEN • Het Projectkoor van Wijngaarden onder leiding van Matthijs Hoogendijk gaat weer van start. Er wordt geoefend voor een Adventsconcert in Wijngaarden en Nieuw-Lekkerland (11 en 19 december) en een Kerstconcert in Nieuwendijk (26 december).


 Er kunnen nog tien zangers, vanaf 15 jaar, bij. De kosten zijn 35 euro. De repetities zijn op zondag, afwisselend na de ochtend- of avonddienst in de hervormde kerk van Wijngaarden, Dorpsstraat 27. Er wordt ook gewerkt aan stemscholing. Tijdens de concerten begeleidt een band, aangevuld met een strijkersensemble en een koperkwartet, de koor- en samenzang. 

Het koorrepertoire bestaat uit symfonische gospel- en aanbiddingsmuziek van Michael W. Smith, Sela, Travis Cottrell en Aaron Shust. De samenzang bestaat uit bekende traditionele Kerstliederen die in een nieuw en modern jasje zijn gestoken. Info: projecten@stichtingmph.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten