Afbeelding
Foto: politie

Snijplank op warmhoudplaatje zorgt voor woning vol rook in Arkel

112 896 keer gelezen

ARKEL • Een snijplank op een elektrisch warmhoudplaatje zorgde er donderdagmiddag voor dat een woning in Arkel vol rook kwam te staan.

De brandweer en de politie kwamen na een spoedmelding ter plaatse. De agenten waren er als eerste. Zij constateerden dat het huis vol rook stond. 

Omdat het erg gevaarlijk is om een woning vol rook naar binnen te gaan wachtten zij de komst van de brandweer af. De brandweerlieden gingen vervolgens met perslucht naar binnen.

Rookmelders
Daar troffen zij een snijplank op een elektrisch warmhoudplaatje aan die was gaan smeulen. ‘Gelukkig beschikte de woning over goede rookmelders en werden de hulpdiensten tijdig gewaarschuwd en werd erger voorkomen’, meldt de politie via Instagram.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 12 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden