Afbeelding
Foto: Digital Exposure Photography

Qbuzz start weer met de reguliere dienstregeling

Algemeen 386 keer gelezen

REGIO • Na de zomervakantie start de reguliere dienstregeling bij vervoersmaatschappij Qbuzz weer. Vanaf zondag 29 augustus rijden de bussen weer zoals voor de zomervakantie.

In de praktijk komt het er dan op naar dat de lijnen 191, 192 en 387 weer gaan rijden. Lijn 416 gaat in de ochtendspits weer vaker rijden

Gebruikelijk is de tweede week van het schooljaar een piek te zien qua drukte in het openbaar vervoer. Het is nog even afwachten hoe dat er dit jaar uit gaat zien, maar het staat wel vast dat er weer meer vervoersstromen zullen zijn. Ook in het openbaar vervoer.

Qbuzz zet uit voorzorg vanaf maandag 6 september tot vrijdag 17 september extra voertuigen in op een aantal ritten waar drukte verwacht wordt. En ook na die periode houdt Qbuzz voertuigen en chauffeurs beschikbaar om indien nodig bij te springen.

“Daarnaast zorgen wij voor voldoende aanwezigheid Service & Veiligheid op station Dordrecht om reizigers te helpen zo gespreid mogelijk in- en uit te stappen en te verdelen over de diverse bussen”, aldus Qbuzz. “Zo doen wij er alles aan om te drukke bussen en treinen te voorkomen en reizigers zoveel mogelijk de ruimte te geven. Maar dat kunnen wij niet alleen. Wij vragen onze reizigers ook om waar mogelijk de spits te mijden, eventueel een bus eerder of later te pakken en elkaar de ruimte te geven.”

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden