Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

De beste wijnetiketten maak je zelf!

Algemeen 203 keer gelezen

Je eigen wijnetiketten ontwerpen en laten drukken zorgt ervoor dat je product persoonlijk wordt. 

Een goed etiket zorgt voor herkenning waardoor je wijn in bekendheid erg snel kan groeien! 

Soorten stickers
Je wijnetiketten maken & drukken kan bij deze link. Je kunt kiezen tussen stickers op rol of stickers in kleine formaten. Stickers op rol heeft meer voordelen tegenover van de gewone losse stickers. Doordat de stickers op een rol zitten geraak je ze minder snel kwijt en kunnen ze niet slordig worden.

Stickers met dispenser
Bij de stickers op rol kun je kiezen voor een dispenser. Dit is een soort doos waar de stickers op rol inzitten. De doos zorgt ervoor dat het erg gemakkelijk wordt om de volgende sticker te nemen. De dispenser scheidt elke sticker van elkaar als ze eruit komen. Zo gaat het handmatig plakken van stickers op wijnflessen een stuk efficiënter.

Stickers met etiketteermachine
Als je niet van plan bent om de stickers handmatig op de flessen aan te brengen, kan je de stickers op rol combineren met een etiketteermachine. Het is een machientje dat automatisch de flessen labelt op de plaats die jij verkiest. Dit scheelt veel werk en is dus een goede keuze als je van plan bent om het plakken van stickers machinaal te laten doen.

Drukken van stickers
Bij Druk zo hebben ze verschillende keuzes in de formaten van stickers. Je hebt zo de keuze tussen de standaard formaten. Zoals vierkanten, rechthoeken en cirkels, maar je kunt ook voor een persoonlijke vorm kiezen. Dit is een vorm dat je helemaal zelf hebt gemaakt. Voor wijnflessen wordt er dikwijls voor de optie gekozen van rechthoekige stickers.

Als je de vorm hebt gekozen kun je kiezen hoe groot de sticker moet zijn en in welk materiaal. Het materiaal dat je gebruikt geeft direct al een ander uiterlijk aan je fles. Denk goed na over wat voor materiaal het beste bij je fles past. Hierna ben je al zo goed als klaar! 

Bij Druk zo zorgen ze voor de beste klantenservice en kwaliteit van hun producten. Ze streven naar steeds goedkoper, makkelijker en sneller. Daarbij zorgen ze ervoor dat ze hun steentje bijdragen aan het milieu. Ze werken samen met meer dan 100 lokale initiatieven, goede doelen en verengingen. Dit wordt niet alleen gedaan door sponsoring, maar ze dragen ook actief bij aan de activiteiten. Je kunt er zeker van zijn dat je het beste product krijgt waarbij ook nog eens aan het milieu wordt bijgedragen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden