Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Mobiele airco kopen voor deze zomer

Algemeen 162 keer gelezen

Een heerlijk gekoelde ruimte in huis waar je af kan koelen tijdens de warme zomerse dagen, dat wil iedereen toch? Dan moet je een mobiele airco kopen! Een mobiele airco is een handig apparaat dat je kunt aanschaffen als je bijvoorbeeld geen vast airco systeem hebt. Veel ruimtes hebben niet zo’n vast systeem namelijk. En een beetje verkoeling in huis is wel fijn. Zeker met de warme dagen. 

De mobiele airco is makkelijk te verplaatsen, erg handig dus. Zo kun je elke ruimte koelen wanneer je wil. Er zijn verschillende airco’s te koop. De ene werkt net iets anders dan de ander, maar de bedoeling is dat ze allemaal koelen natuurlijk. Er zijn genoeg redenen om een mobiele airco te kopen voor de zomer. Het is gewoon fijn om te verkoelen tijdens warme zomerdagen. Een mobiele airco kopen is een goede beslissing, lees hieronder waarom. 

De voordelen van een mobiele airco
Een mobiele airco kopen heeft veel voordelen. Hij is makkelijk te verplaatsen, dus kunt iedere ruimte koelen wanneer je wil. Iedere ruimte is snel gekoeld. Ook is hij makkelijk te bedienen, je kan alles zelf instellen met alle verschillende standen. Je zit niet vast aan een vast airco systeem. Je hebt een koele slaapkamer, woonkamer, iedere kamer die je maar wil, wanneer je maar wil. Naast deze gebruiksvoordelen zijn er nog andere voordelen. De airco heeft technisch gezien natuurlijk ook een aantal fijne voordelen:

De airco’s met slang zijn voorzien van een grote soft-touch bedieningspaneel en luxe PCB-display
• Energielabel A, laag energieverbruik
• Duurzame airco, vermindert broeikaseffect
• Zelf verdampend systeem
• Verbeterd koel efficiëntie in huis
•  Ingebouwde timer, afstandsbediening, windsnelheid aanpassen

Verschillende mobiele airco’s
Er zijn verschillende mobiele airco’s te verkrijgen. Een mobiele airco met slang, een mobiele airco zonder slang, een simpele of juist hele uitgebreide airco. Er is genoeg keuze, dat is een ding dat zeker is. De mobiele airco met slang heeft een slang, dat betekent dat je deze slang dus ook via een deur of raam naar buiten moet luchten. Dan heb je ook een raam afdichting nodig. Een mobiele airco zonder slang heeft geen slang. Deze ventileert dus zelf. Dit is fijn als je geen zin hebt in die ingewikkelde slangen. Beide airco’s hebben de fijne voordelen van een airco die bovengenoemd zijn. Kies een van de airco’s uit die je graag zou willen hebben en schaf hem aan, je krijgt er geen spijt van. Neem bijvoorbeeld de mobiele airco 12000 btu.

Een mobiele airco kopen
Het kopen van een mobiele airco is een van de beste beslissingen die je zal maken deze zomer. Het verandert je leven, je kunt genieten van een gekoelde ruimte terwijl het buiten enorm heet is. Je kunt even aan de warmte ontsnappen. Een mobiele airco kopen is dus echt een goed idee, vooral als je geen vast airco systeem hebt of geen goede isolatie. De ruimte wordt snel gekoeld door de mobiele airco. Hij is makkelijk te verplaatsen, dus je kunt iedere ruimte koelen wanneer je wil. Geniet binnenkort van een gekoeld huis als je nu je nieuwe mobiele airco kopen gaat!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden