Afbeelding
Foto: Jan de Bruin

Ploegentijdrit voor recreanten

Sport 924 keer gelezen

NOORDELOOS/REGIO • De jaarlijkse ploegentijdrit voor recreanten, georganiseerd door RC Jan van Arckel, wordt gehouden op woensdagavond 25 augustus. Er wordt gereden op het vaste tijdritparcours in de polder tussen Noordeloos en Ameide.

Vanaf 17:30 uur is de permanence, bij SV Noordeloos aan de Nieuwendijk, open. De eerste start vanaf de Kerkweg is om 19:00 uur. De finish ligt op de Tiendweg.

Er is startgelegenheid in de regionale recreatieve categorieën: jeugd, dames, heren, gemengd en gezinsploegen. In beperkte mate kan er ook ingeschreven worden door renners met een licentie en ploegen van buiten de regio. Hun tijden worden geregistreerd, maar zij doen buiten mededinging mee.

Inschrijven kan uitsluitend vooraf via de website van RC Jan van Arckel, tot en met 23 augustus. Ter plaatse inschrijven is dus niet mogelijk. Dit mede in verband met de coronaregels die moeten worden aangehouden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden