Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

Extra weekendafsluiting voor verbreding A15 Papendrecht - Sliedrecht

Algemeen 1.548 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Van vrijdag 6 augustus 20.00 uur tot maandag 9 augustus 5.00 uur is een extra afsluiting nodig van de A15 richting Rotterdam tussen knooppunt Gorinchem en toerit (23) Papendrecht. 

Door onder meer grote hoeveelheden neerslag heeft de aannemer niet alle voor het vorige weekend geplande werkzaamheden voor de verbreding van de A15 Papendrecht – Sliedrecht kunnen afronden. Het zogenoemde reserveweekend wordt daarom ingezet.

De geplande afsluiting van de N214 aankomend weekend wordt verzet naar donderdag 2 tot maandag 6 september. Meer informatie over de werkzaamheden op de N214 staat op www.n3werkzaamheden.nl

Het verkeer richting Rotterdam wordt op de A27 bij knooppunt Gorinchem omgeleid via de:

·         A27, A2, A12 en A20; of de

·         A27, A59 en A16. 

Weggebruikers moeten rekening houden met 20 minuten extra reistijd. Verkeer in de omgeving wordt ter plaatse omgeleid. Gele borden geven de omleidingsroutes aan. Vervoer met gevaarlijke stoffen wordt omgeleid via de A27, A59 en A16.

Voor de verbreding van de A15 tussen Papendrecht en Sliedrecht zijn ook twee weekendafsluitingen in de richting van Gorinchem. Deze zijn gepland van:

·         vrijdag 13 augustus 22.00 uur tot maandag 16 augustus 05.00 uur;

·         vrijdag 20 augustus 22.00 uur tot maandag 23 augustus 05.00 uur.

Tijdens deze weekenden is de A15 richting Gorinchem afgesloten vanaf knooppunt Ridderkerk-Zuid tot toerit (25) Sliedrecht-Oost.

De planning kan wijzigingen door onvoorziene omstandigheden. Kijk op www.n3werkzaamheden.nl voor actuele informatie over deze werkzaamheden, de afsluitingen en omleidingen. 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden