Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Jantine de Groot

Brandweer Hoornaar-Noordeloos neemt afscheid van drie brandweerlieden

  •   keer gelezen

HOORNAAR/NOORDELOOS • Brandweerpost Hoornaar-Noordeloos nam onlangs afscheid van enkele brandweerlieden: Arie van Donk, Marcel Minnebreuker en Arie Boer. 


Arie van Donk en Marcel Minnebreuker werden bedankt voor hun jarenlange inzet als vrijwilliger bij de post. Voor Arie van Donk waren dat er zelfs ruim 25 jaar, waarvoor hij van burgemeester Theo Segers een oorkonde in ontvangst nam.

Arie Boer werd bedankt voor zijn jarenlange inspanningen als operationeel manager van onder andere de post Hoornaar-Noordeloos. Als dank en als aandenken ontvingen alle drie de laatste groepsfoto waarop zij zelf ook aanwezig waren.

Naast het afscheid waren er ook nog jubilarissen: Teus den Hartog en Hendrik va Ramshorts, beiden 25 jaar; Mark Peeters, 20 jaar; Michel van Butselaar en Bart Michielse, beiden 12,5 jaar. Vijf leden haalden het afgelopen jaar het diploma Verkenner Gevaarlijke Stoffen: Jeffrey van Butselaar, Arnaud van der Ham, Aart de Jong, Lowie Michielse en Mark Peeters.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten