Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe naam voor Balans, Centrum voor gezondheid en beweging in Sliedrecht

Algemeen 191 keer gelezen

REGIO • ‘PMC In Balans – Fysiotherapie & Revalidatie’ is sinds 1 juli 2021 de nieuwe naam voor fysiotherapiepraktijk ‘Balans – Centrum voor gezondheid en beweging’ in Sliedrecht.

Na de overname op 2 maart 2020 is de focus afgelopen jaar eerst gaan liggen op het voortzetten van de fysiotherapeutische zorg en het optimaliseren van interne processen. Sinds 1 juli 2021 dragen de twee vestigingen in Sliedrecht en de locaties in Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht vanaf nu dus ook de naam PMC In Balans.

De nieuwe naam moet gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering in de regio. De praktijk is vanaf heden te vinden via een nieuwe website: www.pmcinbalans.nl.

PMC In Balans heeft in totaal 15 vestigingen in Zuid-West Nederland. De letters PMC staan voor Para Medisch Centrum waar naast fysiotherapie ook andere paramedische disciplines uitgevoerd worden zoals ergotherapie, huidtherapie, oefentherapie en diëtiek. De vestigingen in Sliedrecht, Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht zijn sinds maart 2020 onderdeel van PMC In Balans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden