Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Aangeleverd

Applaus na geslaagde lessenmarathon op SmdB Bleskensgraaf

  •   keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Op donderdag 8 juli startte om 08.30 uur voor de kinderen van groep 8 van de School met de Bijbel in Bleskensgraaf een lessenmarathon. Deze lessenmarathon was een beloning voor het harde werken van de leerlingen tijdens dit schooljaar.


Tijdens het eerste deel van de lessenmarathon werd het gewone programma van de donderdag gevolgd. Na 15.15 uur werd de rest van de dag en nacht ingevuld met een alternatief programma.

De avond werd voor een groot deel verzorgd door vrijwilligers van de lokale brandweer, de politie en de ambulance. Ook deden de kinderen verschillende workshops die door de ouders werden gegeven.

Midden in de nacht speelden de kinderen in de school verstoppertje, werd de film van schoolkamp gekeken, volgden ze een biologie-practicum en kwam de politie nog een keer langs. Aan het einde van de nacht maakten de kinderen een flinke ochtendwandeling en deden ze een work-out onder leiding van een echte commando.

Na een stevig ontbijt verlieten de kinderen op vrijdag 9 juli om half negen onder luid gejuich en applaus van alle medeleerlingen de school. De kinderen en leerkrachten kijken terug op een zeer geslaagde marathon.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier