Afbeelding
Foto: Niroworld

Geen jaarmarkt, wel verloting in Noordeloos

Algemeen 301 keer gelezen

NOORDELOOS • Op 7 augustus zou er jaarmarkt zijn met als afsluiting de grote verloting. De jaarmarkt kan dit jaar helaas weer niet doorgaan, maar de grote verloting is er dit jaar wel. Met natuurlijk mooie prijzen, zoals men van de organisatie en de ondernemers gewend is.

De inkomsten van Ons Noordeloos komen van de verloting en van het verhuren van de kramen op de jaarmarkt. Van deze inkomsten kan men van alles organiseren, zoals de Sinterklaasintocht, Kerstzangavond en diverse kinderactiviteiten. Dat kon het afgelopen jaar gelukkig allemaal doorgaan (in aangepaste vorm), maar inkomsten heeft men al anderhalf jaar niet.

Daarom houdt Ons Noodeloos dit jaar weer een verloting. Vanaf begin juli kunnen alle Noordelozers bezoek aan de deur verwachten van een van de bestuursleden van Ons Noordeloos met het verzoek loten te kopen.

Wie liever loten wil bestellen, kan een mail sturen naar info@noordeloos.nl met naam en adres, dan worden de loten thuis bezorgd. Er worden 5000 loten verkopen voor 50 eurocernt per stuk. Een vol boekje kost 25 euro. Men kan ook digitaal betalen aan de deur.

De eerste prijs is 200 euro. De tweede prijs 100 euro. Vervolgens worden er dinerbonnen en verschillende andere prijzen van lokale ondernemers verloot. De trekking van de verloting is 7 augustus 2021 om 17.00 uur bij de Dorpspomp.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden