Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• De opening van de Archeologiedag, met v.l.n.r. Edwin de Jong (Kringloopwinkel Zederik, Gerti de Koeijer (Beleef de Geschiedenis) en Ronnie Hendriks (Vereniging Historisch Lexmond en Hei-en Boeicop).
• De opening van de Archeologiedag, met v.l.n.r. Edwin de Jong (Kringloopwinkel Zederik, Gerti de Koeijer (Beleef de Geschiedenis) en Ronnie Hendriks (Vereniging Historisch Lexmond en Hei-en Boeicop). (Foto: M. Noornman)

Mooie opkomst bij Archeologiedag in Lexmond

  •   keer gelezen

LEXMOND • De eerste Archeologiedag die op zaterdag 19 juni gehouden werd aan de Lakerveld 142 in Lexmond, is goed verlopen.


“We hebben voor een eerste keer een leuke opkomst gehad met opvallend veel gezinnen”, meldt Gerti de Koeijer. De kennismakingsdag met archeologie werd gehouden onder begeleiding van ‘Beleef de Geschiedenis’ en ‘Vereniging Historisch Lexmond en Hei- en Boeicop (VHLHB)’.

Op de foto de opening van de Archeologiedag, met v.l.n.r. Edwin de Jong (Kringloopwinkel Zederik, Gerti de Koeijer (Beleef de Geschiedenis) en Ronnie Hendriks (Vereniging Historisch Lexmond en Hei-en Boeicop). Foto: M. Noornman

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten