• Burgemeester Segers ontvangt uit handen van Peter Kwakernaak, voorzitter stichting Vrienden van de Dompelaar, het eerste exemplaar van het jubileumboek over 50 jaar zwembad de Dompelaar in Groot-Ammers.
• Burgemeester Segers ontvangt uit handen van Peter Kwakernaak, voorzitter stichting Vrienden van de Dompelaar, het eerste exemplaar van het jubileumboek over 50 jaar zwembad de Dompelaar in Groot-Ammers. Foto: Corrie de Kluijver

Feestelijke overhandiging jubileumboek 50 jaar Dompelaar aan burgemeester Segers

Algemeen 272 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Op zaterdag 12 juni is het eerste exemplaar van het jubileumboek 50 jaar Dompelaar overhandigd aan burgemeester Segers van de gemeente Molenlanden.

De voorzitter van de stichting Vrienden van de Dompelaar deed dit onder toeziend oog van de makers van het boek. Het jubileumboek is een ode aan het prachtige buitenbad aan de oevers van de Lek waar het allemaal begon met een stuk strand en de schenking van gebroeders Broere en de firma Mourik.

“De overhandiging aan de burgemeester doet recht aan de jarenlange goede samenwerking met de gemeente”, zei Kwakernaak in zijn speech. Hij complimenteerde de commissie met het prachtige resultaat. In het jubileumboek komen veel mensen aan het woord die mooie herinneringen hebben aan het zwembad. Met onder andere Anita Witzier, badpersoneel, sponsoren, vrijwilligers, schoolmeesters en bezoekers. Ook staat het boek vol met archieffoto’s, krantenknipsels en sfeerfoto’s.

Alle sponsoren en vrijwilligers krijgen een gratis exemplaar. Het jubileumboek is te koop voor € 7,50 inclusief bezorgkosten (binnen voormalig Liesveld) bij Dit&Dat en online via: www.dompelaar.nl.

• De vrienden van de Dompelaar met burgemeester Segers met het boek.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden