• Jan de Gier en Gerjan de Vries.
• Jan de Gier en Gerjan de Vries. Foto: aangeleverd

‘See you later’ nieuwste single Molenlands popduo Sunset Yellow

Algemeen 576 keer gelezen

MOLENLANDEN • Het Molenlandse popduo Sunset Yellow brengt deze week de nieuwste single ‘See you later’ uit. Het nummer grijpt muzikaal terug naar de alternatieve rock van de jaren ’90 en is vanaf donderdag 3 juni te beluisteren op Spotify. 

 Sunset Yellow bestaat uit Gerjan de Vries uit Brandwijk en Jan de Gier uit Nieuwpoort. Het duo bracht sinds 2014 een negental komische videoclips uit bij hun eigen liedjes. 

“Momenteel ligt de focus wat meer bij de muziek, daar is het uiteindelijk toch mee begonnen”, vertellen ze. “Dit keer is het een rocker geworden. Het opnemen van alle instrumenten en het mixen doen we zelf in onze studio in Goudriaan. Dat maakt het toch een beetje polderrock.”

Favoriete bands
‘See you later’ is geïnspireerd door bands uit de jaren ’90 zoals Supergrass, The Presidents of the USA, Foo Fighters en Weezer. “Stevig, melodieus en hier en daar met een knipoog.” Meer informatie: www.facebook.com/sunsetyellowproject

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden