Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Aangeleverd

Doekoe-scholenactie van start bij Coop Groot-Ammers

  •   keer gelezen

GROOT-AMMERS • Van maandag 19 april tot en met zondag 23 mei kunnen klanten bij Coop Groot-Ammers meesparen voor gratis sport- en spelmaterialen voor basisscholen in de buurt.


Coop Supermarkten organiseert dit jaar, nadat de campagne vorig jaar niet door kon gaan in verband met de coronacrisis, opnieuw de succesvolle en veelgeprezen Doekoe-scholenactie. Dit gebeurt in samenwerking met Arla Foods en Unilever.

Een recordaantal basisscholen heeft zich dit jaar aangemeld voor de vijfde editie van de Doekoe-scholenactie, met dit jaar als thema ‘Pingel Doekoe binnen voor jouw school’. Ruim 950 scholen doen mee.

In Groot-Ammers kan er voor drie scholen uit Groot-Ammers en één school uit Nieuwpoort gespaard worden voor een ruime variatie sport- en spelmaterialen; van voetballen en pionnen tot skippyballen en stoepkrijt. Voor basisschoolkinderen van alle leeftijden.

Tijdens de Doekoe-scholenactie ontvangen klanten van Coop bij aankoop van geselecteerde actieproducten zogenaamde Doekoe-munten. Deze kunnen zij in hun lokale Coop-winkel doneren aan scholen uit de buurt. Hoe meer munten, hoe hoger het bedrag dat de scholen aan het eind van de actie aan sport- en spelmaterialen mogen besteden. Daarnaast maken alle deelnemende scholen kans op een speeltoestel van Nijha, ter waarde van 8.000 euro. De school die het hoogste bedrag binnen haalt, wint.

Wouter Spuijbroek, supermarktmanager Coop Groot-Ammers: “Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen. Met deze actie hopen we in eigen buurt ’t verschil te maken, door kinderen aan te sporen om samen te spelen en bewegen. Tijdens én buiten schooltijd!”

Kijk voor meer informatie op www.coop.nl/doekoe.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier