Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Ludieke actie Rob Favier met lied ‘Jij verdient een lintje’

Algemeen 996 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Rob Favier uit Groot-Ammers start op dinsdag 20 april de unieke en ludieke actie “Jij verdient een lintje!”.

Singer-songwriter Rob Favier en zijn vrienden willen daarmee bereiken dat eind mei iedere medewerker in de zorg, het onderwijs en bij de politie minstens één keer een schouderklopje, compliment of bedankje heeft gehad.

Dit is zeer gemakkelijk te realiseren door het gelijknamige lied (nu al op Youtube, vanaf 19 april op alle streamingsdiensten) met een persoonlijke boodschap er bij naar iemand toe te sturen.

‘Jij verdient een lintje!’ wil op deze ludieke manier bijdragen aan een veel grotere waardering voor mensen met cruciale taken, die dikwijls te maken krijgen met onbegrip en agressie, ondanks hun enorme inzet.

Rob: “Ze zijn van onschatbare waarde voor het functioneren en vormgeven van onze samenleving en dat kan niet vaak genoeg gezegd worden. Daarom roepen wij iedereen op om van harte mee te doen met deze symbolische lintjesregen. Het kost slechts een paar minuten, maar de impact op de ontvangers zou nog weleens veel langer kunnen duren!”

Voor meer informatie kan Rob gebeld worden via 06-55957585. Mailen kan naar rob@robfavier.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden