Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

GGD Zuid-Holland Zuid start op 26 april met vaccineren in Groot-Ammers

Algemeen 6.532 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Op maandag 26 april start de GGD Zuid-Holland Zuid met vaccineren tegen het coronavirus in sporthal De Reiger aan de De Boomgaard 3 in Groot-Ammers.

Op deze locatie kunnen in totaal vier prikstraten in gebruik worden genomen. Bij de start op 26 april begint de GGD met het vaccineren van het Pfizervaccin. Mogelijk wordt in Groot-Ammers op een later moment ook gevaccineerd met andere vaccins.

De opening van de vaccinatielocatie in Groot-Ammers stond in eerste instantie gepland op 19 april. Vanuit logistiek oogpunt is er voor gekozen de opening een week te verplaatsen. Bij de start van een nieuwe locatie is het belangrijk om voldoende vaccin te hebben. Dit was niet te garanderen voor de start op 19 april.

Iedereen die in aanmerking komt voor de vaccinatie krijgt een brief thuisgestuurd met daarin een telefoonnummer en verwijzing naar een website om een afspraak te maken. Het maken van een afspraak kan alleen als hiervoor een brief is ontvangen.

Voor algemene vragen kan contact worden opgenomen met het landelijk callcenter op 0800-1351. Voor specifieke vragen aan de GGD Zuid-Holland Zuid kan gebeld worden met 078-7708580. Beide nummers zijn zeven dagen per week bereikbaar van 08.00 uur tot 20.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden