Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

4x Unieke relatiegeschenken die in het oog springen

Algemeen 214 keer gelezen

Een nieuwe doelgroep aanspreken, een nieuwe dienst of product introduceren of je naamsbekendheid vergroten, het zijn redenen om indruk te willen maken. Kortom, het moet een blikvanger zijn die vertrouwen en originaliteit uitstraalt.

Maar een uniek relatiegeschenk bedenken is nog niet zo makkelijk. Daarom geven wij je vier tips voor een origineel geschenk. 

Innovatief geschenk
Waar pennen voorheen werden gebruikt om enkel mee te schrijven, hebben pennen tegenwoordig ook technologische snufjes. Recentelijk is er een pen op de markt gebracht met een NFC (Near Field Communication) tag. Door deze tag kun je de pen verbinden met je telefoon en gebruiken als communicatietool. Wil je op een beurs je klanten informatie meegeven in de vorm van een digitale brochure of een nieuwsbrief communiceren? Dan hoeven klanten de pen enkel tegen hun smartphone aan te houden en vervolgens verschijnt de link waar alle informatie op staat.

Het voordeel is bovendien dat mogelijk is om deze pennen te bedrukken. Zo heb je een unieke, innovatieve en gepersonaliseerde giveaway. 

Vrolijk geschenk
In de lente is een vrolijk geschenk altijd op z’n plaats. Dit is hét moment om jouw doelgroep in het zonnetje te zetten met een unieke lente giveaway. Verras je collega’s, klanten of een andere doelgroep bijvoorbeeld met tulpenbollen of een klein pruimen-, kersen-, peren-, of appelboompje. Een bloeiend en groeiend cadeau. Voeg er een kaartje bij met de quotes ‘samen groeien’ of ‘wat aandacht geeft, groeit!’ om ook een persoonlijke boodschap over te brengen. Wist je dat er ook mogelijkheden zijn om snoeischaren. tuinhandschoenen, en kruidenpotjes te bedrukken? 

Gezond geschenk
Veel werkgevers willen de gezondheid van hun medewerkers bevorderen. Mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen op persoonlijk vlak profijt van, maar ook op de werkvloer. Geef daarom een gezond en uniek presentje. Wat dacht je van een fruitig geschenk? Tegenwoordig is het namelijk ook mogelijk om fruit te bedrukken met eetbare witte inkt. Daardoor is een appel of een banaan, naast een gezond tussendoortje, ook een blikvanger en communicatiemiddel. Je brengt tenslotte een boodschap over op een unieke manier.

Muzikaal geschenk
Ben je op zoek naar een relatiegeschenk voor muziekliefhebbers? Denk dan eens aan een speaker met een unieke feature. Zo bestaat er een speaker waarbij je logo oplicht zodra je de muziek aanzet. Op die manier licht jouw merk extra op. Bovendien bestaan er ook candle bluetooth speakers die op een afstandje lijken op een normale kaars. In de speaker is een led lampje ingebouwd waardoor het lijkt alsof er een echte kaars brand. Tegelijkertijd is er een bluetooth speaker ingebouwd waardoor de speaker bestuurbaar is via je telefoon. Kortom, een muzikaal en gezellig relatiegeschenk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Fenne las zelfverzekerd en rustig voor.
Fenne uit Ameide wint regiofinale voorleeswedstrijd en plaatst zich voor provinciale finale Nieuws 6 uur geleden
Afbeelding
Brandweer, ambulance en politie opgeroepen voor fiets in sloot in Schelluinen 112 6 uur geleden
• Winnifred Bouwman in de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland.
Winnifred Bouwman neemt na 33 jaar afscheid van de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland Nieuws 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden