Afbeelding
Foto: MantelzorgNL

Welzijn Molenlanden verzorgt online bijeenkomsten voor ouders van zorgintensief kind

Algemeen 217 keer gelezen

MOLENLANDEN • Welzijn Molenlanden organiseert vanaf vanaf 23 maart in samenwerking met MantelzorgVHL & MEE gratis online bijeenkomsten voor ouders van een kind met bijvoorbeeld een chronische ziekte, verstandelijke beperking of autisme.

Tijdens deze digitale bijeenkomsten is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en vinden van herkenning bij andere ouders. Het is mogelijk om eenmalig mee te doen of om elke keer aan te sluiten.

De volgende data en onderwerpen komen aan de orde: dinsdagavond 23 maart: Zorgen voor uw kind, zorgen voor uzelf; vrijdagochtend 9 april: Wat is uw cirkel van invloed? Waar heeft u wel invloed op en hoe gebruik u deze invloed? Wat als u geen invloed hebt of lijkt te hebben?; dinsdagavond 20 april: Omgaan met je omgeving; dinsdagavond 18 mei: Hoe komt u tot rust?; vrijdagochtend 4 juni: Blijf in balans; dinsdagavond 15 juni: En de broer of zus dan? Wat betekent het voor een kind als een broer of zus extra zorg nodig heeft? Wat kunt u als ouder doen voor andere kinderen in het gezin?; en vrijdagochtend 2 juli: Tips voor de zomervakantie. Maken andere ouders uitgebreide plannen voor de vakantie of kijken ze dag voor dag?

Trainers zijn Yvonne Pijnenburg, consulent mantelzorg, en Nienke Wessels, welzijnswerker. Er is plaats voor 8 personen. Aanmelden of meer informatie: Stichting Welzijn Molenlanden, info@welzijnmolenlanden.nl of telefonisch: 085-0066089.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden