• Drie bestuursleden, met v.l.n.r. penningmeester Saskia van Noortwijk, voorzitter Jan de Wit en secretaris Roland Wetzels.
• Drie bestuursleden, met v.l.n.r. penningmeester Saskia van Noortwijk, voorzitter Jan de Wit en secretaris Roland Wetzels. Foto: Aangeleverd

Watersportvereniging Ameide officieel opgericht

Algemeen 2.111 keer gelezen

AMEIDE • Watersportvereniging De Loswal in Ameide is deze week officieel opgericht.

Voluit heet het ‘Watersportvereniging De Loswal Ameide en Tienhoven aan de Lek en omstreken’, want de vereniging is bedoeld voor watersporters uit beide plaatsen en de omgeving.

Het doel van de vereniging is het beter bereikbaar en bruikbaar maken van de boothelling, de aanrijroute en de parkeerplaatsen; daarnaast is het de bedoeling in de nabije toekomst aanlegplaatsen voor passanten en ligplaatsen voor leden te creëren, en bij de oude loswal een haven voor historische schepen.

Nieuwe leden en bedrijven of particulieren die als sponsor willen bijdragen zijn van harte welkom bij de WVA. Zij kunnen zich opgeven door een mail te sturen aan het secretariaat, wetz@carbona.nl. De contributie bedraagt 20 euro per kalenderjaar.

Op de foto staan van links naar rechts penningmeester Saskia van Noortwijk, voorzitter Jan de Wit en secretaris Roland Wetzels. Overige bestuursleden zijn Dirkjan Bouwmeester, Arie Ouweneel en Jan Waaijman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden