Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Mieke van den Boomgaard (Miek-Kado),  Remon de Kreij (AH), Henk Bouter (Slagerij Bouter),   Chris Chu (Plein2).
• Mieke van den Boomgaard (Miek-Kado), Remon de Kreij (AH), Henk Bouter (Slagerij Bouter), Chris Chu (Plein2). (Foto: Aangeleverd)

Dorpsquiz op vrijdag 12 maart in Giessenburg

  •   keer gelezen

GIESSENBURG • Miek-Kado Boek-Kadoshop en Plein2 in Giessenburg organiseren op vrijdagavond 12 maart de Dorpsquiz Giessenburg.


Het gaat om een online dorpsquiz, waaraan iedereen kan meedoen. De dorpsquiz heeft het motto ‘Samen Sterk de Toekomst in!’ Het wordt een echte dorpsquiz van en voor Giesenburgers die uit meerdere onderdelen bestaat. Diverse Giessenburgers stellen een vraag op filmpjes, die tijdens de quiz vertoond worden.

“Het idee van de quiz is ontstaan omdat ik wat online wilde doen rond de Boekenweek in maart, maar dat iedereen zo enthousiast reageerde bedacht ik dat de quiz niet alleen leuk is voor de liefhebbers van boeken maar voor heel Giessenburg”, vertelt Mieke van den Boomgaard van Miek-Kado.

Deelnemers kunnen op vrijdag 12 maart van te voren een tas ophalen, met daarin een heerlijk borrelplateau, gemaakt door Plein 2 en de uitleg van de quiz. Op vrijdagavond 12 maart om 20:30 uur komt de quiz online. Onder het genot van het borrelplankje kunnen de vragen beantwoord worden. De antwoorden moeten dezelfde avond gemaild worden naar Miek-Kado. Op zaterdagmorgen krijgen de winnaars voor 12:00 uur bericht.

De prijzen zijn cadeaubonnen die te besteden zijn bij Miek-Kado: 75 euro, 50 euro en 25 euro. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door AH-Giessenburg en Slagerij Bouter.

Vanaf woensdag 3 tot en met donderdag 11 maart 12.00 uur kan men kan zich inschrijven via de link www.miek-kado.nl/dorpsquiz en via de website www.plein2.com. Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier