• Liselotte Lakerveld
• Liselotte Lakerveld Foto: Aangeleverd

Introductiemiddag tweetalig onderwijs op het Heerenlanden

Algemeen 448 keer gelezen

LEERDAM/REGIO • Scholengemeenschap Het Heerenlanden in Leerdam houdt op woensdag 20 januari 2021 een introductiemiddag over het tweetalig onderwijs dat gegeven wordt op de school. Deze middag is voor kinderen uit groep 7 of 8. Inschrijven kan via de website van Het Heerenlanden.

Het Heerenlanden heeft sinds het schooljaar 2010-2011 een tto-afdeling (tweetalig onderwijs) op het vwo en in september 2017 volgde de afdeling op de havo. Sinds dat jaar is Het Heerenlanden ook een Senior tto-school. Tweetalig onderwijs houdt in dat leerlingen niet alleen les krijgen in het Engels, maar dat zij ook extra aandacht besteden aan internationalisering met de bijhorende excursies (als dat mogelijk is).

De tto-afdeling wordt gedragen door het tto-team onder leiding van Liselotte Lakerveld, docente Engels. De taak van Lakerveld is heel breed: van het organiseren van (buitenlandse) excursies tot het begeleiden van collega’s en leerlingen, van het lesgeven tijdens een flexuur tot het waarborgen van de kwaliteit van het tweetalig onderwijs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden