Kiwanis Alblasserwaard deelt kleding uit
Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
<p>• Jolanda Zwaan van Kiwanis Alblasserwaard overhandigt de cadeaubonnen aan een vrijwilligster van Voedselbank Giessenlanden Zederik.</p>

• Jolanda Zwaan van Kiwanis Alblasserwaard overhandigt de cadeaubonnen aan een vrijwilligster van Voedselbank Giessenlanden Zederik.

(Foto: Aangeleverd)

Kiwanis Alblasserwaard deelt kleding uit

  •   keer gelezen

ALBLASSERWAARD • De serviceclub Kiwanis Alblasserwaard, die zich inzet voor goede doelen, heeft de afgelopen weken werk gemaakt voor de mensen die een steuntje in de rug verdienen. Ter waarde van 500 euro werd kleding zoals ondergoed, sokken, enzovoorts, geschonken aan de verslavingsopvang in Amersfoort.


De kleding werd zelf ingekocht om de verslaafden zo veel als mogelijk hiervan te laten profiteren. Verder zijn ruim 100 cadeaubonnen, bedoeld als St. Nicolaascadeau, geschonken aan de kinderen van cliënten van de voedselbanken Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden Zederik.

Op de foto overhandigt Jolanda Zwaan van Kiwanis Alblasserwaard de cadeaubonnen aan een vrijwilligster van Voedselbank Giessenlanden Zederik.

Kiwanisclub Alblasserwaard is een gezellige serviceclub die zich inzet voor liefst regionale goede doelen en bij voorkeur voor kinderen. Voor contact en meer info over de goede doelen van Kiwanisclub Alblasserwaard, zie www.kiwanis.alblasserwaard.nl.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier