• Jolanda Zwaan van Kiwanis Alblasserwaard overhandigt de cadeaubonnen aan een vrijwilligster van Voedselbank Giessenlanden Zederik.
• Jolanda Zwaan van Kiwanis Alblasserwaard overhandigt de cadeaubonnen aan een vrijwilligster van Voedselbank Giessenlanden Zederik. Foto: Aangeleverd

Kiwanis Alblasserwaard deelt kleding uit

Algemeen 319 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • De serviceclub Kiwanis Alblasserwaard, die zich inzet voor goede doelen, heeft de afgelopen weken werk gemaakt voor de mensen die een steuntje in de rug verdienen. Ter waarde van 500 euro werd kleding zoals ondergoed, sokken, enzovoorts, geschonken aan de verslavingsopvang in Amersfoort.

De kleding werd zelf ingekocht om de verslaafden zo veel als mogelijk hiervan te laten profiteren. Verder zijn ruim 100 cadeaubonnen, bedoeld als St. Nicolaascadeau, geschonken aan de kinderen van cliënten van de voedselbanken Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden Zederik.

Op de foto overhandigt Jolanda Zwaan van Kiwanis Alblasserwaard de cadeaubonnen aan een vrijwilligster van Voedselbank Giessenlanden Zederik.

Kiwanisclub Alblasserwaard is een gezellige serviceclub die zich inzet voor liefst regionale goede doelen en bij voorkeur voor kinderen. Voor contact en meer info over de goede doelen van Kiwanisclub Alblasserwaard, zie www.kiwanis.alblasserwaard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden