Snelcursus schaatsen in de kerstvakantie
Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Aangeleverd

Snelcursus schaatsen in de kerstvakantie

  •   keer gelezen

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen op maandag 21 december, dinsdag 22 december, maandag 28 december en dinsdag 29 december van 08.45 tot 10.15 uur een snelcursus schaatsen op de ijsbaan in de Sportboulevard aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.


In de lessen leren de beginnende schaatsers verschillende basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.

Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Meedoen kan al vanaf vier jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus tot en met 17 jaar zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.

De prijs van de cursus is 37,50 euro voor twee dagen en 70 euro voor vier dagen. Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Naast deze korte schaatscursus heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden. De lessen worden coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd.

Voor meer informatie of inschrijven: www.ddd-kunstrijden.nl/snelcursus-schaatsen-in-de-kerstvakantie.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier