Afbeelding
Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

Salon Puur K voor schoonheidsbehandelingen, pedicure en permanente make-up

Algemeen 1.628 keer gelezen

HOOGBLOKLAND • Na ruim 9 jaar gewerkt te hebben in een schoonheidsinstituut, heb ik op 1 januari 2019 mijn droom waar gemaakt en mijn eigen salon Puur K geopend. 

U kunt bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, pedicure en permanente make-up. Ik ga uit van verzorging op maat voor de klant. U bent bij Puur K welkom voor verzorging van de huid, een ontspannende behandeling en voor het behandelen van huidproblemen, zoals acne.

Ik werk tijdens de schoonheidsbehandelingen met het innovatieve merk Nouvital dat in Nederland geproduceerd wordt. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor lichaamsverzorging, minerale make-up en tanningproducten. Voor de voetverzorging maak ik gebruik van de producten van la Reine. Alle producten zijn huidvriendelijk en dierproefvrij. 

Mijn specialisatie is permanente make-up. Permanente make-up is er voor iedereen die er op elk moment van de dag verzorgd uit wil zien, weinig tijd heeft of er moeite mee heeft om zich op te maken. U kunt dit laten aanbrengen op de wenkbrauwen en/of ogen. Tijdens een permanente make-up behandeling worden er pigmenten in de lederhuid ingebracht. Alle behandelingen bestaan uit 2 tot 3 sessies. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Dit geeft de juiste nuance voor een natuurlijk effect. Tussen de behandelingen wordt een periode van 4-6 weken gehanteerd. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek worden uw wensen, de mogelijkheden en de te verwachten resultaten van de permanente make-up met u besproken.

Meer informatie over de mogelijkheden vind u op www.puurk.nl.Tip: Op de Facebookpagina of Instagrampagina van Puur K vindt u regelmatig nieuwtjes en aanbiedingen. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak! U kunt mij bereiken op info@puurk.nl of 06-28832697.

Kris van der Lee
Puur K
Pinksterbloemstraat 29
4221 LN Hoogblokland

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden