Afbeelding

Donatie aan stichting Leergeld

Algemeen 301 keer gelezen

REGIO • Deze week doneerde één van de leden van de Rabobank, Marleen van Zwienen, haar persoonlijk coöperatief budget van 500 euro aan Stichting Leergeld. 

Marleen is lid van de ledenraad Lek en Merwede van de Rabobank en mocht vanuit haar positie een mooie bestemming aanwijzen voor haar budget. 

Als maatschappelijk betrokken persoon heeft Marleen oog voor kinderen, die door financiële nood niet meer kunnen doen aan de samenleving. Een stichting die zich lokaal bezig houdt met kinderen die opgroeien met armoede is Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden. 

Zo kon Bob van den Burgt, die de coördinatie verzorgt van Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden een cheque uit handen van Marleen van Zwienen in ontvangst nemen. 

“Het bedrag is meer dan welkom!”, aldus Van de Burgt. 

De stichting die doorgaans kinderen ondersteunt met ‘gewone’ leermiddelen, cultuur- of sportlessen of een nieuwe fiets, levert hierin een bijdrage, zodat elk kind mee kan doen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Dit zijn de normale levensbehoeften van een kind om zich te ontplooien en zich te ontwikkelen, maar het meest belangrijke: Meetellen!

Door de Coronacrisis moeten veel kinderen thuisleren. Daarbij is een goed werkende laptop onmisbaar om mee te kunnen doen. Juist nu is dus nog meer dan anders een extra bijdrage nodig om alle kinderen mee te laten doen. Leergeld is daarom dankbaar voor deze donatie dat ingezet kan worden als maatwerk voor hun doelgroep.

Meer informatie over het werk van Stichting Leergeld: www.leergeldav.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden