• Karinka Sprangemeijer van To Cato.
• Karinka Sprangemeijer van To Cato. Foto: Aangeleverd
ingezonden mededeling

To Cato viert eerste jubileum

Algemeen 567 keer gelezen

ARKEL • Maandag 12 oktober is het precies een jaar geleden dat Karinka Sprangemeijer aan het Arkelse Dr. de Vriesplein 2 in Arkel de deuren opende van To Cato Concept Store. Met een nieuw en naar nu al blijkt succesvol winkelconcept. To Cato is namelijk een shop in shop waar vooral jonge ondernemers uit de regio een enorm scala aan producten aanbiedt.

Denk hierbij aan: Trendy dameskleding en accessoires voor jong en oud, haakwerk, droogbloemen, seizoensartikelen, woonaccesoires, decoratie, speelgoed, thee, koffie en bakproducten, maar ook LP’s. Veel artikelen kunnen ook gepersonaliseerd worden. Handig zijn ook de diensten van DHL, UPS en Homerr voor het inleveren en afhalen van pakketten. To Cato biedt op deze wijze een totaalpakket aan.

‘Het loopt vanaf het begin heel goed’, meldt de ondernemende Sprangemeijer. ‘Dit is een vorm van funshopping die de mensen aanspreekt. Niet dat gehaaste, maar gewoon gezellig eerst even rondkijken. Je ziet trouwens veel moeders en dochters, maar ook mensen die iets nodig hebben voor een feestje, om cadeau te geven of om aan te trekken. 

Uiteraard heeft ze als beginnend ondernemer zeker wel gemerkt hoe kwetsbaar je bent ten tijde van Covid-19. Net als iedere ondernemer, probeert ook zij haar steentje bij te dragen. Gelukkig weten de klanten de winkel goed te vinden en daar is zij enorm blij en dankbaar voor. 

Handig en voordelig is zeker ook de gratis parkeergelegenheid voor de deur en de ruime openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Voor het jubileum heeft Karinka een leuke actie bedacht. De week van 12 oktober t/m 17 oktober 2020 ontvangen de klanten bij besteding van € 25.00 een goodiebag met o.a. een voucher, zolang de voorraad strekt. De voucher kan in de periode 17 november t/m 31 december 2020 worden ingeleverd. Een kleine tegemoetkoming voor de toch al dure decembermaand ;-). (maandag 12 oktober is de winkel ook EXTRA geopend)

Volg haar site voor de meest actuele informatie. www.tocatoconceptstore.com, ook te volgen op Facebook en Instagram. Het emailadres is info@tocatoconceptstore.com

#totzobijtocato

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden