• De cover van 'Als je verliefd op een jongen bent'.
• De cover van 'Als je verliefd op een jongen bent'. Foto: Aangeleverd

Nieuwe release ‘Als je verliefd op een jongen bent’ van Denise van Boxtel

Algemeen 578 keer gelezen

SCHELLUINEN • Na succesvolle singles als Liefste mama, Waar Blijf Je Nou en Zomer voor altijd heeft het jonge talent Denise van Boxtel uit Schelluinen de single ‘Als je verliefd op een jongen bent’ opnieuw in de release gedaan. Met het lied had ze vorig jaar ook al succes.

De single ‘Als je verliefd op een jongen bent’ is een aanstekelijk, feestelijke versie van het bekende nummer van Wilma en is opgenomen bij de studio van Mickim Music.

“Optreden vind ik superleuk om te doen, en naast andere nummers zing ik ook erg graag dit nummer. Dit heb ik pas ook weer voor publiek mogen zingen en de reacties waren zo goed, dat ik deze nogmaals onder de aandacht wilde brengen”, aldus Denise.

Denise van Boxtel is 12 jaar en woont in het kleine Zuid-Hollandse dorpje Schelluinen. Het muzikale balletje begon voor haar in 2018 pas te rollen. Zingen begon als een hobby, maar is inmiddels een grote passie van Denise geworden. Haar eerste single was ‘Liefste mama’, maar al snel volgde de volgende singles Als je verliefd op een jongen bent, De allermooiste tijd, Waar blijf je nou en Zomer voor altijd.

“Ik vind zingen heel leuk om te doen en ben heel blij met alle reacties die ik tot nu op eerdere liedjes heb gekregen en hoop dat nu ook weer op dit nummer te krijgen”, aldus Denise van Boxtel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden