Afbeelding
Foto: Nico Lindeman

Maatje Vijfheerenlanden blij met bijdrage van Rabobank

Algemeen 262 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Het Coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft het verzoek van Maatje Vijfheerenlanden om een bijdrage gehonoreerd. Met het bedrag van 2500 euro zal Maatje Vijfheerenlanden een PR-campagne financieren.

Daarmee wil Maatje Vijfheerenlanden meer bekendheid geven aan het werk van de SchuldHulpMaatjes. Deze maatjes helpen belangeloos en zolang als nodig mensen in de gemeente Vijfheerenlanden die in financiële problemen geraakt zijn.

Maatje Vijfheerenlanden bereidt zich momenteel met haar meer dan veertig maatjes voor op de te verwachten toeloop aan hulpvragen vanwege de Coronacrisis. Veel inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden zullen hierdoor ook geraakt worden. 

Maatje Vijfheerenlanden werkt samen met de cliëntondersteuners van SamenDoen uit Leerdam en de medewerkers van de Wijkwinkel in Vianen. Zij werken aan een plan waarbij opvang en hulp georganiseerd worden voor mensen die vanwege de crisis in financiële problemen geraakt zijn. 

De vrijwilligers van deze samenwerkende organisaties zijn hiervoor geschoold en worden begeleid door professionals. Zij zijn goed in staat mensen weer op weg te helpen. Meestal lukt dit zonder tussenkomst van de Sociale Dienst.

Kent u iemand die deze hulp kan gebruiken of bent u geïnteresseerd in het werk als SchuldHulpMaatje, neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden kan op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur gebeld worden met 06-28193674 of kijk op www.maatjevijfheerenlanden.nl en gebruik het contactformulier.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden