Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Micha Mouthaan

Bijzondere felicitatie voor Jaap en Corry Mouthaan in Groot-Ammers

  •   keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND/GROOT-AMMERS • Jaap en Corry Mouthaan uit Nieuw-Lekkerland hebben zaterdagochtend op een bijzondere manier de felicitaties in ontvangst genomen voor hun verjaardagen en hun huwelijksjubileum.


Jaap en Corry waren in juni 55 jaar getrouwd. Eind augustus werden ze 75 en 80 jaar oud. Door corona kunnen ze geen gezellige, leuke feesten geven met familie en bekenden.

Daarom hadden de kinderen hen een rondvlucht boven de Alblasserwaard aangeboden. Tijdens die rondvlucht konden ze naar ieders huis vliegen om het eens van bovenaf te bekijken. Ze stegen zaterdag om 09:30 uur op in Rotterdam, vlogen naar Nieuw-Lekkerland waar ze zelf wonen, evenals hun kinderen Peter en Alwin. Daarna ging de vlucht naar Dordrecht, waar Renier woont, dan naar Hardinxveld waar Esther woont en vervolgens naar Groot-Ammers, de woonplaats van Dirk en Jaap.

In Groot-Ammers waren in het land bij de vier molens van de Molen Kade met grote letters ‘JAAP en CORRY 75 – 80’ aangebracht. Alle kinderen en kleinkinderen waren daar aanwezig om hun ouders en grootouders toe te zwaaien.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten