De Scania R 560 van Danny  Dijkshoorn en Désiree van Wijk uit Groot-Ammers.
De Scania R 560 van Danny Dijkshoorn en Désiree van Wijk uit Groot-Ammers. Foto: Aangeleverd
update

Scania's uit Groot-Ammers en Arkel de mooiste trucks van Nederland

Algemeen 2.672 keer gelezen

GROOT-AMMERS/ARKEL • De Scania's van Danny Dijkshoorn en Desirée van Wijk uit Groot-Ammers en van Robert van der Linden uit Arkel hebben in het afgelopen weekend eerste prijzen bemachtigd bij verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland.

De Scania R 560 van Danny Dijkshoorn en Desirée van Wijk uit Groot-Ammers is in het afgelopen weekend verkozen tot de mooiste truck van Nederland in de categorie 7; speciale voertuigen.

In categorie 8 (losse trekkers) werd Robert van der Linden uit Arkel eerste met zijn Scania R650. In de verkiezing van de truck met het mooiste spuitwerk werd Robert tweede. De jury schreef over het spuitwerk op zijn vrachtwagen: “De kleurstelling op deze trekker complimenteert de old skool-look van de Scania. De strakke lijnen en het kleurgebruik maken het tot een fraai geheel dat zeker opvalt, maar toch ook ingetogen is.”

Gewoonlijk zou de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland plaatsvinden tijdens het Truckstar Festival op TT Circuit Assen. Dit jaar was dat gepland op 25 en 26 juli. Vanwege de coronacrisis kon dat feest echter niet doorgaan. Maar de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland ging wel door.

Er waren in totaal 24 finalisten voor de verkiezing van de Mooiste Truck van Nederland. De verkiezing werd gedaan door de lezers van het Truckstar Fotojaarboek, dat wordt uitgegeven door Truckstar, het tijdschrift dat de verkiezing organiseert.

Alle vrachtwagens die meegedaan hebben, zijn werkauto’s waar dagelijks mee gereden wordt. Dat neemt niet weg dat elke vrachtwagen door zijn eigenaar en chauffeur voor de verkiezing in perfecte staat werd gebracht. Gebruikssporen werden verwijderd en deukjes of onvolkomenheden werden zoveel mogelijk weggewerkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 19 uur geleden
Afbeelding
Probeer tennisdagen bij Tennisvereniging Giessenburg Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden