Afbeelding

De kerken helpen kwetsbare Meerkerkers

Algemeen 539 keer gelezen

MEERKERK • De drie kerken in Meerkerk hebben de handen ineen geslagen om ouderen en andere kwetsbare mensen in het dorp te helpen die door het corona-virus belemmerd worden.

Vrijwilligers van uit de Hervormde gemeente, de Christelijk Gereformeerde kerk en de Gereformeerde kerk willen graag belangeloos helpen bij boodschappen doen, medicijnen halen, de hond uitlaten of post wegbrengen. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM nagevolgd.

Wie gebruik wil maken van deze diensten, kan mailen naar meerkerkhelpt@gmail.com of bellen met 06-16949622. De vrijwilligers zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Noodgevallen uitgezonderd.

De drie kerken zijn nog op zoek naar meer vrijwilligers die deze mensen willen helpen. Zij kunnen zich ook melden via de bovenstaande contactgegevens.

Met deze actie willen de kerken hun geloof met daden belijden en zorgen voor hun medemens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 6 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden