Afbeelding
Foto: Waterschap

Inschrijvingen verpachten nieuwe agrarische percelen van start

Algemeen 418 keer gelezen

REGIO • Agrariërs worden door het Waterschap uitgenodigd om deel te nemen aan de inschrijving voor de pacht van agrarische percelen van het Waterschap.

Waterschap Rivierenland heeft landbouwpercelen in eigendom om projecten (bijvoorbeeld waterberging, natuurvriendelijke oevers en dijkversterkingen) te realiseren. Percelen die op dit moment niet door het waterschap in gebruik zijn, worden tijdelijk in liberale pacht uitgegeven.

Agrarische kavels
Er worden in april 2020 zeven kavels door het waterschap aangeboden. Het gaat om percelen in Hagestein, Well (Gelderland), Noordeloos, Ammerzoden, Ameide en Est. De grootte varieert van bijna één hectare tot ruim zes hectare. Het gaat hoofdzakelijk om graslandpercelen. De hoogste inschrijver krijgt de kavel, na gunning, door middel van een pachtovereenkomst toegewezen.

In verband met het Coronavirus vindt er deze keer géén openbare inschrijving plaats. Belangstellenden kunnen hun inschrijving uiterlijk 11.00 uur op 1 april 2020 mailen naar i.van.buuren@wsrl.nl. Inschrijven gaat door middel van het inschrijfformulier. Men ontvangt een bevestiging per mail indien de inschrijving ontvangen is. Inschrijvingen die op 1 april 2020 na 11:00 uur binnenkomen, worden niet in behandeling genomen. Wie voor meerdere kavels inschrijven, moet per kavel het betreffende inschrijfformulier invullen. Medewerkers van Team Grondzaken van Waterschap Rivierenland en informeren de inschrijvers over de uitslag.

Voor meer informatie: www.wsrl.nl/pachten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 9 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden