Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Gyselle maakte al foto's van de (k)raamvisite bij Mabel van Leeuwen, dochter van Richard en Yvonne uit Meerkerk.
• Gyselle maakte al foto's van de (k)raamvisite bij Mabel van Leeuwen, dochter van Richard en Yvonne uit Meerkerk. (Foto: Gyselle Blokland)

Fotograaf Gyselle Blokland uit Ameide maakt foto's raamvisites

  •   1001 keer gelezen

AMEIDE • Fotograaf Gyselle Blokland uit Ameide is in het kader van de coronamaatregelen begonnen met een project om 'raamvisites' vast te leggen.

'Het gaat daarbij om mensen die op raamvisite gaan of raamvisite krijgen bij/van hun opa, oma, ouders of een ander dierbaar iemand en/of mensen die thuis zitten', licht ze toe op haar Facebookpagina. 'Afgelopen week ben ik al vele mooie foto's tegen gekomen en lijkt mij het ook mooi om dit bijzondere moment vast te leggen in de Alblasserwaard en omgeving.'

Mensen die thuis zitten of (overdag) op raamvisite gaan kunnen zich melden. Er zijn geen kosten aan verbonden. De geportretteerde mensen krijgen de bewerkte foto's. 'De enige voorwaarde is dat ik de foto's zelf ook mag publiceren. Ik houd een veilige afstand.' Contact opnemen kan via gyselle@bellefotografie.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }