Afbeelding

Vier nieuwe huurwoningen Lage Giessen in Hoornaar

Algemeen 1.893 keer gelezen

HOORNAAR • Via de website van Woongaard biedt KleurrijkWonen vier levensloopbestendige nieuwbouwwoningen te huur aan. De woningen zijn bijzonder geschikt voor kleine huishoudens van alle leeftijden.

De woningen worden vanaf donderdag 26 maart te huur aangeboden voor mensen die ingeschreven staan bij Woongaard. Dit gebeurt via: www.woongaard.com. Reageren kan tot vrijdag 3 april 08:00 uur.

Het kruispunt van Hoornaar, ooit het bruisende middelpunt van het dorp, stond al langer dan een decennium leeg. De door woningen omringde lappen grond, waar tot het begin van deze eeuw een basisschool en dorpshuis stonden, waren voor buitenstaanders kale plekken zonder uitstraling.

Den Dunnen Bouwonderneming BV bouwt in opdracht van KleurrijkWonen vier levensloopbestendige woningen. Dit worden sociale huurwoningen. De woningen worden gebouwd aan de Lage Giessen en worden mogelijk al voor de zomervakantie opgeleverd.

De indeling van de woningen: Begane grond: hal met toilet en trapopgang, woonkamer met open keuken en toegang tot achtertuin, slaapkamer, badkamer. Berging in de achtertuin. Zolder: overloop met installaties, tweede slaapkamer.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden