Afbeelding
Foto: Gemeente Vijfheerenlanden

Burgemeester Fröhlich in videoboodschap: ‘Mopperen helpt en mag’

Algemeen 660 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Burgemeester Sjors Fröhlich heeft in een videoboodschap de inwoners van Vijfheerenlanden die door het coronavirus thuis zitten opgeroepen elkaar een beetje ruimte te geven om af en toe mopperen.

"Mopperen helpt en mag", aldus Fröhlich, die in de boodschap ook zijn waardering uitspreekt voor o.a. de 'helden' van de politie, huisartsen, reinigingsdiensten, leerkrachten en pedagogisch medewerkers op kinderdagverblijven. "Jullie zijn fantastisch."

Bellen
De burgemeester richtte zich eveneens tot kinderen. "Bel eens wat vaker met de mensen die alleen zijn. Dat vinden ze echt heel erg fijn."

Fröhlich sloot zijn speech af met woorden van de geschiedenisleraar van zijn dochter. "Door de geschiedenis heen zijn er altijd epidemieën geweest en ze zijn ook altijd weer over gegaan. Dat is een hoopvolle gedachte. Laten we elkaar vasthouden. Niet met onze handen, maar met ons hart."
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 10 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden