Afbeelding

Videoboodschap burgemeester Fröhlich over coronavirus aan inwoners Vijfheerenlanden

Algemeen 1.028 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Burgemeester Sjors Fröhlich richtte zich maandag in een videoboodschap tot de inwoners van de gemeente Vijfheerenlanden.

Hij richt zich daarin tot zowel volwassenen als kinderen. 'Je hoeft niet naar school Probeer met je ouders of met school via internet toch een beetje te blijven leren en lezen. Dat is belangrijk.' Daarnaast roep Fröhlich op om naar elkaar om te kijken. 'Laten we goed voor elkaar zorgen en elkaar misschien wat vaker bellen of appen, vooral degenen die eenzaam zijn. Ik vind dat we het met elkaar in Vijfheerenlanden het goed doen."

Hij benoemde daarnaast het feit dat veel mensen en bedrijven heel zwaar worden getroffen door de maatregelen. 'Na de crisis zullen we elkaar moeten blijven helpen. Ik weet zeker dat dat ook gaat gebeuren.'

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden