Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Mishandeling in Streefkerk, verdachte raakt zwaargewond aan vinger

112 3.205 keer gelezen

STREEFKERK • Bij een mishandeling in een horecagelegenheid in Streefkerk is de verdachte zaterdagavond zwaargewond geraakt aan een vinger. Hij moest in het ziekenhuis worden geopereerd.

In de horecagelegenheid ontstond een vechtpartij. De aanleiding hiervan was dat een klant een andere klant er op aanspraak dat hij zich misdroeg ten opzichte van het personeel. Dit had een mishandeling tot gevolg.

De verdachte van de mishandeling werd buiten gezet, maar trok een mes en bedreigde de bezoeker door wie hij aangesproken was. De verdachte kwam hierbij ten val en raakte gewond door zijn eigen mes.

De bedreigde klant heeft aangifte gedaan van mishandeling. In de horecagelegenheid is meubilair en een bord vernield.

De recherche stelt een onderzoek in.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mishandeling #Streefkerk Zaterdagavond ontstond er in een horecagelegenheid in #Streefkerk een vechtpartij. Een klant werd mishandeld door een andere klant, omdat hij erop werd aangesproken dat hij zich misdroeg ten opzichte van het personeel. De verdachte van deze mishandeling werd buiten de horecagelegenheid geplaatst, echter trok hierop een mes en bedreigde de klant. De verdachte kwam hierbij ten val en raakte door zijn eigen mes aan zijn vinger zwaar gewond. De klant die de man aansprak heeft aangifte van mishandeling gedaan. Tevens zijn er in de horecagelegenheid divers meubilair en een bord vernield. De verdachte moest geopereerd worden in het ziekenhuis aan zijn vinger. De recherche van ons team heeft een onderzoek ingesteld naar deze mishandeling en vernieling. (Foto: aangetroffen bloed)

Een bericht gedeeld door Politie Lek En Merwede (@pol_lekmerwede) op

Rick den Besten

Hoofdredacteur/directielid Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden