Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Gerben Schenk.
• Gerben Schenk.

Inspire2LiveChoir zingt voor Prinses Maxima Centrum

  •   keer gelezen

REGIO/HARDINXVELD-GIESSENDAM • Het bekende koor Inspire2LiveChoir organiseert zaterdag 14 maart vanaf 19.30 uur een koorconcert in de Gereformeerde kerk De Bron aan de Maasstraat 1 te Hardinxveld-Giessendam. Gerben Schenk zorgt daarbij voor een opvallend optreden met zijn mondharmonica.


Het Inspire2liveChoir onder leiding van Peter Overduin zingt die avond diverse liederen. Voor het doel van dit jaar 2020 heeft het koor gekozen voor het Prinses Maxima Centrum. De opbrengst van dit koorconcert is dan ook voor het Prinses Maxima Centrum, afdeling kinderoncologie, met specifiek het onderzoek naar hersentumoren.

Verder werken aan deze avond mee sopraan Annelies Schep, de trompettisten Arjan en Edith Post, organist André de Jager en pianist Jan Vayne. Speciale gast is Gerben Schenk met mondharmonica. Gerben studeert op het conservatorium te Zwolle. Deze 22-jarige musicus is tevens zanger, songwriter en producent. Sinds 8-jarige leeftijd bespeelt hij chromatische mondharmonica.

Naast koorzang zijn er ook diverse instrumentale intermezzo's en samenzang. Al met al belooft het weer een bijzondere afwisselende avond te worden.

Aanvang: 19.30 uur. Kerk open: 19.00 uur. Toegangsprijs € 10.-p.p. Kinderen t/m 12 jaar € 5.-p.p.

Inlichtingen en Kaartverkoop: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257, bij alle koorleden en Chr. Boeksjop Rinnah, Peulenstraat 245 te Hardinxveld-Giessendam.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten