Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Arjan Hagestein is de pokerkampioen van Meerkerk.
• Arjan Hagestein is de pokerkampioen van Meerkerk.

Arjan Hagestein is pokerkampioen van Meerkerk

  •   376 keer gelezen

MEERKERK • Op zondag 2 februari werd het Pokerkampioenschap van Meerkerk georganiseerd bij De Gouden Leeuw. Winnaar werd Arjan Hagestein uit Rotterdam.

Vanaf 14:30 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 15.00 uur de toernooiklok gestart worden.

In totaal speelden er 55 pokerliefhebbers uit Meerkerk en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het Arjan Hagestein die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Meerkerk mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Ben Schiffel. Hij kwalificeert zich samen met Ronald den Hollander (3e) en Jelco Michielse (4e) voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Meerkerk staat op: www.onkpoker.nl/onkp/2019-2020/pokerkampioenschap-van-Meerkerk.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }