Afbeelding

Bibliotheken 9 en 10 december gesloten

Algemeen 283 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Maandag 9 en dinsdag 10 december zijn de bibliotheken in Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk gesloten.

Sinds 1 januari 2019 zijn de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen gefuseerd tot één gemeente: de gemeente Vijfheerenlanden. Deze nieuwe gemeente heeft ervoor gekozen om met één bibliotheekorganisatie samen te werken, de Bibliotheek Lek & IJssel. Deze bibliotheekorganisatie is al actief in de voormalige gemeente Vianen. Dit betekent dat de Bibliotheek AanZet alle abonnementsgegevens en haar collectie overdraagt aan de Bibliotheek Lek & IJssel.

Op 9 en 10 december wordt het ledenbestand van AanZet overgezet naar de systemen van de Bibliotheek Lek & IJssel. Ook worden alle computers vervangen. Hierdoor werkt het uitleensysteem niet en zijn alle bibliotheken in Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk gesloten. Vanaf 7 december 17.00 uur is inloggen in het eigen bibliotheek account ook niet meer mogelijk. Vanaf 11 december zijn de bibliotheken weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden