Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Bibliotheken 9 en 10 december gesloten

  •   198 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Maandag 9 en dinsdag 10 december zijn de bibliotheken in Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk gesloten.

Sinds 1 januari 2019 zijn de gemeenten Leerdam, Zederik en Vianen gefuseerd tot één gemeente: de gemeente Vijfheerenlanden. Deze nieuwe gemeente heeft ervoor gekozen om met één bibliotheekorganisatie samen te werken, de Bibliotheek Lek & IJssel. Deze bibliotheekorganisatie is al actief in de voormalige gemeente Vianen. Dit betekent dat de Bibliotheek AanZet alle abonnementsgegevens en haar collectie overdraagt aan de Bibliotheek Lek & IJssel.

Op 9 en 10 december wordt het ledenbestand van AanZet overgezet naar de systemen van de Bibliotheek Lek & IJssel. Ook worden alle computers vervangen. Hierdoor werkt het uitleensysteem niet en zijn alle bibliotheken in Leerdam, Ameide, Lexmond en Meerkerk gesloten. Vanaf 7 december 17.00 uur is inloggen in het eigen bibliotheek account ook niet meer mogelijk. Vanaf 11 december zijn de bibliotheken weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }