Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Opening 14e Gorcums Winterfestijn

  •   190 keer gelezen

GORINCHEM • Het Nettorama Gorcums Winterfestijn wordt vrijdag 13 december officieel geopend. Deze opening markeert het startsein voor ruim drie weken ijspret en gezelligheid in Vesting Gorinchem. Het Gorcums Winterfestijn is geopend van 14 december tot en met 5 januari 2020.

Wethouder Eelke Kraaijeveld opent 13 december om 17.00 uur het Winterfestijn officieel tijdens de sponsorborrel. Aansluitend is er een demonstratieshow van De Kunstrijvereniging Drechtsteden waarin jonge schaatsers hun kunsten tonen op het ijs. Na afloop van de show geven zij een schaatsclinic aan de aanwezige kinderen.

Programma
De dag na de opening, vanaf zaterdag 14 december, kan er weer volop worden geschaatst. De eerste week is er overdag schoolschaatsen. Daarnaast zijn er andere leuke activiteiten zoals discoschaatsen, kleuterschaatsen en peuterschaatsen. Én de personages van Frozen komen naar de ijsbaan.

Kleuterschaatsen en rolstoelschaatsen
Binnen de openingstijden van de baan vindt er vrijwel dagelijks kleuterschaatsen plaats. Er mag een slee mee op het ijs en ouders mogen in deze uren zonder schaatsen met de kinderen mee de baan op. De ijsbaan is tijdens het kleuterschaatsen ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dit alles tegen normaal tarief. Tijden zijn te vinden op de website www.gorcumswinterfestijn.nl. Ook het overige programma staat op deze website.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }