Afbeelding

Opening 14e Gorcums Winterfestijn

Algemeen 396 keer gelezen

GORINCHEM • Het Nettorama Gorcums Winterfestijn wordt vrijdag 13 december officieel geopend. Deze opening markeert het startsein voor ruim drie weken ijspret en gezelligheid in Vesting Gorinchem. Het Gorcums Winterfestijn is geopend van 14 december tot en met 5 januari 2020.

Wethouder Eelke Kraaijeveld opent 13 december om 17.00 uur het Winterfestijn officieel tijdens de sponsorborrel. Aansluitend is er een demonstratieshow van De Kunstrijvereniging Drechtsteden waarin jonge schaatsers hun kunsten tonen op het ijs. Na afloop van de show geven zij een schaatsclinic aan de aanwezige kinderen.

Programma
De dag na de opening, vanaf zaterdag 14 december, kan er weer volop worden geschaatst. De eerste week is er overdag schoolschaatsen. Daarnaast zijn er andere leuke activiteiten zoals discoschaatsen, kleuterschaatsen en peuterschaatsen. Én de personages van Frozen komen naar de ijsbaan.

Kleuterschaatsen en rolstoelschaatsen
Binnen de openingstijden van de baan vindt er vrijwel dagelijks kleuterschaatsen plaats. Er mag een slee mee op het ijs en ouders mogen in deze uren zonder schaatsen met de kinderen mee de baan op. De ijsbaan is tijdens het kleuterschaatsen ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dit alles tegen normaal tarief. Tijden zijn te vinden op de website www.gorcumswinterfestijn.nl. Ook het overige programma staat op deze website.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden