• De ondernemers van de Decemberactie in Groot-Ammers.
• De ondernemers van de Decemberactie in Groot-Ammers.

Decemberactie in Groot-Ammers wordt weer gehouden

Algemeen 1.153 keer gelezen

GROOT-AMMERS • De winkeliers van Groot-Ammers organiseren in de laatste maand van het jaar weer de welbekende Decemberactie.

"Er wordt altijd bijzonder goed op gereageerd door de mensen uit Groot-Ammers en omgeving, dus we gaan er graag mee door!", vertelt Sanne van Herk van Juwelier Mulder uit Groot-Ammers.

Aan de opzet van de actie verandert nagenoeg niets: klanten van de winkels en bedrijven die meedoen kunnen kassabonnen van de maand december inleveren en daarmee prijzen winnen. De start is op maandag 2 december en de laatste bonnen kunnen tot en met dinsdag 31 december ingeleverd worden.

Kassabonnen
Alle winkeliers hebben enveloppen beschikbaar waarin de bonnetjes gedaan worden. Elke envelop moet minimaal 100 euro aan kassabonnen van de decembermaand bevatten en voorzien zijn van naam, telefoonnummer en/of mailadres. Alleen dan komt de inzending in aanmerking voor een prijs. De enveloppen verkrijgbaar bij de deelnemende winkeliers.

55 prijzen
Er worden in totaal 55 prijzen uitgereikt.  Elke winkelier stelt vier cadeaubonnen van 15, 20, 25 en 50 euro ter beschikking voor de Decemberactie. Daarnaast zorgt de overkoepelende ondernemersvereniging van Groot-Ammers voor de hoofdprijzen van tweemaal 75 euro en eenmaal 150 euro. De winnaars worden na de trekking op 8 januari persoonlijk benaderd door de ondernemersvereniging.

De volgende winkels en zaken doen mee aan de Decemberactie: Coop supermarkt, keurslager Theo Barten, Mode en Meer, bakkerij Van der Grijn, kapsalon Hairview, Dit & Dat, Etenstijd Groot-Ammers, juwelier Mulder, Liesveld Bindsters, DA Groot-Ammers, Thuis bij Gerda, en opticiën Goud Optiek.

"We gaan ervan uit dat de animo voor de Decemberactie weer groot zal zijn", besluit Sanne van Herk. "Veel mensen houden er nu al rekening mee. In de aanloop naar de actie hebben veel ondernemers al vragen gehad of de Decemberactie er weer komt. Ja dus!" 
 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Winnifred Bouwman in de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland.
Winnifred Bouwman neemt na 33 jaar afscheid van de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland Nieuws 4 uur geleden
• De biologisch geteelde planten vonden gretig aftrek.
Arkelse plantjesmarkt brengt 700 euro op voor Stichting Nimba Nieuws 5 uur geleden
• Het AWM-peloton slingert zich langs de Ammerse molens.
Column AWM: polderkoers live (te) volgen Sport 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden