Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Geurt Mouthaan

Veel belangstelling voor kleindierenshow De Lekzoom in Groot-Ammers

  •   647 keer gelezen

GROOT-AMMERS • De jaarlijkse kleindierenshow van vereniging De Lekzoom uit Groot-Ammers werd vrijdag en zaterdag goed bezocht.

In één van de loodsen van Arina's Hoeve konden de bezoekers vele tientallen konijnen, hanen en watervogels bekijken. Daarnaast waren er activiteiten als het rad van avontuur.

Hier volgen de prijswinnaars, fraaiste konijn  een vlaamse reus van A.Timmer. fraaiste konijn c-klasse een Nederlandse hangoordwerg van Comb. Uilenest. Fraaiste konijn jeuglid Fenne den Hartog. Fraaiste cavia een gladhaar van Comb. de Voordijk. Fraaiste hoen een Hollandse witkuif van Comb. Gahrmann. Fraaiste dwerghoen Australorp kriel van M van Vliet. Fraaiste watervogel een Duitse pekingeend van W. Stout. Fraaiste sierduif Holl kropper van J.G de Jong. Fraaist oorspr. duif een blauwe grondduif van H. de Groot  en Fraaiste siervogel  japanse kwartel van L.A. de Vries. Al deze dieren stonden er mooi bij manege de Arina's hoeve in Graafland.
 

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }