Afbeelding

Workshop 'Bereik meer met je geld' van de Rabobank

Algemeen 176 keer gelezen

GORINCHEM • Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden organiseert op woensdagavond 20 november de workshop 'Bereik meer met je geld'.

De workshop is kosteloos en vrijblijvend en wordt gehouden in Gorinchem. In anderhalf uur wordt er uitgelegd wat de mogelijkheden zijn om toekomstige keuzes waar te kunnen maken. 

Met de veranderende maatschappij is het belangrijk dat mensen bewust bezig zijn met hun financiële situatie voor later. Door middel van deze workshop wil de Rabobank inzicht geven in de mogelijkheden om financiële zekerheid te creëren. 

In Nederland heeft één op de vijf huishoudens minder dan 1000 euro spaargeld, is gebleken uit onderzoek van budgetvoorlichter Nibud. Zoals iedereen wel weet en merkt verandert de maatschappij en Nederlanders hebben steeds meer eigen geld nodig. Zo is het kopen van een huis niet meer zo vanzelfsprekend en mensen moeten straks langer doorwerken, terwijl pensioenen mogelijk lager worden. Daarom wordt vooruitkijken en geld opzij zetten steeds belangrijker.

Aanmelden voor de workshop kan tot 18 november via: www.rabo.nl/av/bereikmeermetjegeld2019.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden