Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
ingezonden mededeling

Bas Verspuy Bouwsystemen specialist in duurzaam verbeteren woning

  •   209 keer gelezen

Als gespecialiseerd aannemersbedrijf is Bas Verspuy Bouwsystemen vertrouwd in het duurzaam verbeteren en optimaliseren van uw woning. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Bij Bas Verspuy Bouwsystemen kunt u terecht voor een persoonlijk en vakkundig advies ten aanzien van nieuwe kunststof (maar ook houten en aluminium) kozijnen, deuren en hefschuifpuien. Deze producten bepalen de uitstraling van uw woning. Naast de sfeervolle look kiest u met deze duurzame producten ook voor persoonlijk gemak en optimaal wooncomfort.

Bas Verspuy vertelt: "Wij hebben ruime ervaring in het duurzaam verbeteren van woningen, onder andere op het gebied van hoogwaardig isolerende kozijnen en beglazing. Wij helpen opdrachtgevers graag bij het zorgeloos duurzaam verbeteren van hun woning." Over de mogelijkheden en producten is Bas duidelijk: "Onze Softline serie kunststof kozijnen zijn uitstekend isolerende kozijnen, in combinatie met trippel glas zijn deze zelfs geschikt voor energie neutraal bouwen. De combinatie met trippel glas zorgt ook bij renovatie in bestaande woningen voor een betere isolatie en meer comfort in uw woning. Uw woning blijft in de zomer lekker koel en in de winter gaat er veel minder energie verloren. Trippel glas helpt bij het dempen van geluid. Dit verbetert het wooncomfort. Naast kunststof kozijnen leveren wij ook houten en aluminium kozijnen met trippel glas; allen hoogwaardig isolerende kozijnen.  De combinatie met trippel glas geeft de beste isolatiewaarde en vermindering van stookkosten. In combinatie met inzethorren,  elektrische rolluiken aan de buitenzijde en raamdecoraties aan de binnenzijde realiseren wij een compleet, duurzaam en gebruiksvriendelijk eindresultaat."

Ervaar zelf wat de mogelijkheden zijn op het gebied van (kunststof) kozijnen en breng eens een bezoek aan onze showroom in Hoogblokland.

Bas Verspuy Bouwsystemen
Hoge Giessen 9a, Hoogblokland
T. 0183-582910
www.verspuybouwsystemen.nl

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }