Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

CDA Vijfheerenlanden wil mantelzorgers in het zonnetje zetten.

  •   256 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • CDA Vijfheerenlanden wil de dag van de mantelzorg, 10 november, aangrijpen om aandacht te vragen voor mantelzorg in het algemeen en in het bijzonder om drie fantastische mantelzorgers in het zonnetje te zetten.

In de gemeente Vijfheerenlanden zijn er een heleboel mantelzorgers die vele uren per week voor iemand in hun omgeving zorgen, gecombineerd met een betaalde baan. Mantelzorgers doen hun werk in stilte, het is daarom goed dat hier aandacht aan wordt gegeven.

Het CDA wil haar waardering uitspreken voor deze vele mantelzorgers in de Vijfheerenlanden. Dit doet zij door op zoek te gaan naar drie geweldige mantelzorgers in de gemeente Vijfheerenlanden en deze mantelzorgers een dinerbon van 50 euro te geven van Mamma Mia (Vianen), De Ponthoeve (Vianen) en Het Kleine Brughuis (Meerkerk). 

Wie een mantelzorger in de omgeving kent die dit verdient, kan hem of haar opgeven, inclusief een motivatie waarom die dinerbon zo welkom is. Opgeven kan via het contactformulier op de website: https://www.cdavijfheerenlanden.nl/contact/ of via een speciaal emailadres: dagvandemantelzorg@cdavijfheerenlanden.nl.

Rond 10 november zet het CDA Vijfheerenlanden dan drie mantelzorgers in het zonnetje.
 

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }